ALV: On

tilaus- ja toimitusehdot
​​​​​​​& ­tietosuojakäytännöt

1. tilaaminen

Tilaus on voimassa oleva sen jälkeen, kun Fristads on vahvistanut tilauksesi sähköpostitse. Joissakin tapauksissa tilausvahvistuksen saapuminen voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin lopullinen vahvistus valitusta maksutavasta on saatu.

Jos et ole saanut tilausvahvistusta 24 tunnin sisällä tilauksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jotta voit tehdä tilauksia fristads.com-sivustolla, sinun on oltava 18-vuotias tai sinulla on oltava huoltajan suostumus.

Emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle. Fristadsin tuotteiden jälleenmyyjänä Ahvenenmaalla toimii Knegarn Ab, jolta voi ostaa Fristadsin tuotteita.

HUOM.  Alla olevat ehdot koskevat yksityisasiakkaita, ei sopimusasiakkaita, katso kohta 9.

HINNAT

Hinnat ovat arvonlisäverollisia hintoja. Ostoskorissa näkyvät hinnat sisältävät ALV24%, lisäksi toimitus- ja mahdolliset laskutuskulut.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Niin kauan kuin tilaustasi ei ole käsitelty, tilaus on mahdollista peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse. Kerro asiakaspalveluun tilausnumero ja koko nimesi, niin vahvistamme, onko tilausta mahdollista vielä perua.

HUOM. Jos emme ehdi vastaamaan sähköpostiisi ennen kuin tilaus on lähetetty, voit palauttaa sen meille tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Lisätietoja löytyy kohdasta tuotteiden palauttaminen.

PAINOVIRHE

Pidätämme oikeuden tehdä painovirheitä hinta- ja tuotetiedoissa. Pidätämme oikeuden korjata nämä virheet takautuvasti nykyisen kuluttajalainsäädännön sallimissa rajoissa.

MASSATILAUKSET

Pidätämme oikeuden perua joukkotilaukset tai rajoittaa tuotteiden lukumäärän yhteen ostoon / asiakas.


2. MAKSUVAIHTOEHDOT


KORTTIMAKSU

Hyväksymme Visa/MasterCard luottokorttimaksut. Valitse ”korttimaksu” kun olet kassalla. Ylimääräisiä maksuja ei lisätä. Kun ostat kortilla, summa varataan tililtäsi, mutta tililtä rahan siirto tapahtuu vasta meiltä toimituksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden olla käsittelemättä tilauksia, jos uskomme, että meillä on syytä epäillä tilauksenoikeellisuutta (petos tai vastaava). Tällöin rahaa ei vähennetä kortilta ja tilaus perutaan. Maksu suoritetaan kortin myöntäjän SSL-salatulla sivulla. Käytämme myös ”Mastercard SecureCode” ja ”Verified by Visa ” -palveluita, jotka ovat tekniikoita sen varmistamiseksi, että olet kortin omistaja. Kumppanimme täyttää PCI DSS -vaatimukset ja on yksi Euroopan johtavista verkkomaksujen tarjoajista.


LASKU

Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa asiakkaille mahdollisuuden maksaa tuotteet laskulla, jolloin saat tilauksesi jo ennen maksua.

Laskua vastaan tarvitsemme henkilötunnuksen (yksityishenkilöt).

Toimitus tapahtuu poikkeuksetta  tällöin asiakkaan (yksityishenkilöiden) väestörekisteröityyn kotiosoitteeseen.

Laskun maksuehto on 14 päivää netto. Viivästyneistä maksuista veloitamme lain mukaiset viivästymismaksut.

Yksityiskohtaiset laskulla maksamisen ehdot löydät Klarnan sivuilta . Emme lisää laskutuskustannuksia.  

Laskutettaessa luottoraja vaihtelee ja se lasketaan oston päätyttyä. Myös normaali luottotarkastus tehdään. Kyselylomakkeet lähetetään yksityishenkilöille, yksityisyrityksille, osakeyhtiöille. Lasku lähetetään suoraan Klarnalta. Laskulla ostettaessa laskutus tapahtuu vasta toimituksen jälkeen. Osittaisissa toimituksissa myös laskutus tapahtuu osissa. Kaikki laskuihin liittyvät kysymykset tulee osoittaa suoraan Klarnalle.


TAKAISINMAKSU

Jos peruutat tilauksen, jota ei ole vielä käsitelty / lähetetty, hyvitämme rahat takaisin 1-2 päivän kuluessa, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa, jos veloitus on tapahtunut laskulla. Jos olet valinnut korttimaksun, eikä rahaa ole veloitettu tällöin myöskään hyvitystä ei suoriteta.


3. TOIMITUS


TOIMITUSAIKA


Varastotuotteiden toimitus tapahtuu normaalisti 2-7 arkipäivän sisällä. Toimitusaika vaihtelee riippuen siitä, minne päin Suomea tilaus toimitetaan. Isojen tilausten kohdalla toimitusaika voi olla pidempi. Verkkokaupasta on mahdollista ostaa myös tuotteita, joita ei ole juuri sillä hetkellä varastossa. Tilausvaiheessa tuotetiedoista käy ilmi tuotteen arvioitu varastoon saapumispäivä. Jos jotakin tuotetta ei ole varastossa, se lähetetään yleensä heti, kun kaikkia tilauksella olevia tuotteita on varastossa. Jos suurin osa tilauksen tuotteista voidaan toimittaa, saatamme joissakin tapauksissa lähettää tilauksen osissa. Ylimääräisiä toimituskuluja ei lisätä, jos osatoimitus on toteutettu Fristadsin omasta aloitteesta.


TOIMITUSILMOITUS


Kun tilaus lähetetään, saat sähköpostiisi toimitusilmoituksen. Sähköposti sisältää paketin seurantatunnuksen, jolla voit seurata pakettisi saapumista. Kun paketti on saapunut valitsemaasi toimituspisteeseen, sinulle lähetetään tekstiviesti. Paketti säilytetään toimituspisteessä 7 päivää.


TOIMITUSKULUT


Tilausten, joiden loppusumma jää alle 100 euron (alv 24%), toimituskulu on 7 euroa  sisältäen arvonlisäveron. Yli sadan euron tilauksista emme peri toimituskuluja.


TOIMITUSTAPA


Yrityksille toimitus tapahtuu yrityspaketilla ja yksityishenkilöille Postin palvelupisteisiin.


KULJETUSTAVAN MUUTTAMINEN


Kuljetusliike säilyttää postipakettia 7 vuorokauden ajan. Jos pakettia ei ole haettu 7 päivän aikana se palautuu lähettäjälle. Jos olet vahingossa kirjoittanut osoitteen tai postinumeron väärin ja tilaus on lähtenyt meiltä, meidän on suoritettava kuljetustilauksen muutos. Sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme tehdä muutoksen. Muutoksesta veloitamme 20 euroa, veloitus tapahtuu jälkikäteen. Paketin toimittajalla on 24 tunnin käsittelyaika tällaisissa muutoksissa.


LUNASTAMATON / NOUTAMATON PAKETTI


Noutamattomasta paketista veloitamme  15 euroa, alv 24% Fristadsin toimitus- ja käsittelykulujen kattamiseksi. Lisäämme tilaukselle uudet toimituskulut, jos tilaus lähetetään uudelleen.


TOIMITUKSEN VIIVÄSTYMINEN


Jos tilauksen toimitus viivästyy meistä johtuvista syistä, ilmoitamme siitä sähköpostitse. Voi olla myös tilanteita, joissa kuljetusliike ei pysty toimittamaan lähetystä sovitussa ajassa. Jos tilaus viivästyy, asiakkaalla on oikeus perua tilaus tai hän voi jäädä odottamaan tilauksen saapumista. Esimerkiksi tilanteessa, jossa viivästyminen johtuu siitä, että tuotetta ei ole vielä varastossa.


VAHINGOITTUNEET TAVARAT/TUOTTEET


Jos paketti vaurioituu lähetyksen aikana, otathan pikaisesti yhteyttä kuljetusyhtiöön.


4. PALAUTTAMINEN


Seuraavat ohjeet/ ehdot koskevat tuotteen palauttamista.

Yrityksen peruuttamisoikeutta säännellään ostolain mukaisesti. Yksityishenkilön peruuttamisoikeutta säännellään etäsopimuslain mukaisesti.

Tuotteiden palauttamisesta perimme 7,99 euron käsittely- ja toimitusmaksun.

Yrityksellä ja kuluttajalla / yksityishenkilöllä on 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut meiltä lähetetyn paketin. Sinun ei tarvitse ilmoittaa palautuksen syytä, jos teet sen 14 päivän kuluessa. Palautusoikeus vanhenee 14 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai kolmas osapuoli on tuotteet vastaanottanut, ei kuitenkaan kuljetusyhtiö.  

Jos haluat palauttaa tuotteet, on ensisijaisesti käytettävä palautuslomaketta, joka on ladattavissa fristads.com sivuilta kohdasta ”Palautukset ja reklamaatiot”.

Jos et löydä lomaketta tai et pysty sitä tulostamaan, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Tuotteet tulee palauttaa alla olevia ohjeita noudattaen ilman viivytyksiä, viimeistään kuitenkin 14 päivän kuluttua siitä, kun ilmoitit meille käyttäväsi palautusoikeutta. Palautuvan tuotteen tulee olla ehjä, alkuperäisessä kunnossa, ja kaikki toimitukseen kuuluneet tuotteen osat tulee palauttaa.

Fristads pidättää oikeuden veloittaa kustannukset kaikista puuttuvista tuotteen osista. Peruuttamisoikeus tarjoaa normaalisti hyvityksen kokonaisuudessaan. Jos tuotetta on käytetty/ käsitelty enemmän kuin on ollut tarpeen, vähennämme palautettavasta summasta tuotteen arvon alennuksen. Normaalisti vähennys on omakustannushintamme puuttuvien, käytettyjen tai vaurioituneiden tavaran osien korvaamiseksi.

Palautukset, jotka eivät täytä edellä mainittuja ehtoja, palautetaan takaisin lähettäjälle ja peritään 7 euron toimitusmaksu.

Palautukset, jotka saapuvat ilman tarvittavia tietoja ja lähettäjää, lajitellaan ja tallennetaan kahdeksi kuukaudeksi. Tämän jälkeen tuotteet hylätään, jos palauttamiseen vaadittuja tietoja ei ole lähetetty kahden kuukauden aikana.

Fristadsilla ei ole mahdollisuutta noutaa jälleenmyyjille palautettuja tuotteita.

Fristads ei lunasta paketteja toimitusmaksua vastaan. Noutamatonta lähetystä ei pidetä peruuttamisoikeuden käyttämisenä.

Kun käytät peruuttamisoikeutta, hyvitämme tuotteiden alkuperäisen arvon. Alkuperäisiä toimituskuluja emme hyvitä. Palautus tehdään yleensä muutaman päivän kuluessa, mutta viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun meille ilmoitettiin peruuttamisoikeuden käyttämisestä (edellyttäen, että palautus on vastaanotettu kokonaisuudessaan). Hyvitämme saman maksutavan mukaisesti, jota käytit tilauksen yhteydessä.  


5. REKLAMAATIOT


Jos palautat viallisen tuotteen, tulee sinun käyttää palautuslomaketta, joka on ladattavissa fristads.com sivuilta otsikon ”Palautukset ja reklamaatiot” alta. Paketti on aina lähetettävä yhdessä palautuslomakkeen kanssa lähetystavasta huolimatta. Paluulähetys maksetaan etukäteen lähetystavasta riippumatta. Fristads ei korvaa aiheutuneita toimituskuluja, jotka aiheutuvat käyttäessäsi muita kuin sovittuja lähetystapoja.

Tuotevirheestä on oltava kuvaus palautuslomakkeessa. Jos virhekuvausta ei ole liitetty palautuvan tuotteen mukaan, lähetys palautetaan lähettäjälle toimituskuluja vastaan. Tuotteita koskevat reklamaatiot on tehtävä kohtuullisen ajan kuluttua siitä hetkestä, kun asiakkaana havaitsit tuotteessa virheen tai sinun olisi pitänyt huomata virhe.  Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli epäröit, kuuluuko tuotevirhe tuotetakuun piiriin: asiakaspalvelu@fristads.com. Kun teet reklamaation, hyväksyt samalla reklamaatioehtomme. Riitatapauksissa Fristads Ab noudattaa ARN:n/ kuluttajaviraston suosituksia.  


6. TAKUUEHDOT


Fristads on vastuussa seuraavissa reklamaatioissa

1) Tuotteet eivät ole sovitun mukaisia
2) Tuote ei sovellu siihen käyttötarkoitukseen, johon tuote on yleensä (tai erikseen sovittu) tarkoitettu käytettäväksi
3) Tuote poikkeaa tuotetiedoista, näytteistä, malleista, jne. jotka tuotteen myyjä on esittänyt. Asiakkaan on esitettävä, että tällainen virhe on olemassa, virhe on ilmennyt tuotteen toimituksen jälkeen ja asiakas on reklamoinut virheestä hyvissä ajoin.


7. RIITATAPAUKSET


Riitatapauksissa Fristads Ab noudattaa ARN:n suosituksia. Tämän linkin kautta voit lukea lisää EU:n kuluttajariitoja koskevista säännöistä ja verkkovälitteisestä riidanratkaisusta.

ARN, Box 174
10123
Stockholm


8. Force majeure

Force majeure tarkoittaa sodan, luonnonkatastrofin, hallituksen päätöksen, alihankkijoiden toimittamattomia toimituksia tai vastaavia tapahtumia, joita ei voida ennakoida ja jotka vaikuttavat kohtuullisesti Fristads Ab:n tekemiin sopimuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että Fristads Ab ei voi täyttää tehtäväänsä ja Fristads Ab vapautetaan velvoitteistaan täyttää sopimuksia.


9. SOPIMUSASIAKAS

Sopimusasiakkaisiin sovellamme Fristads partner sopimusasiakkaan erityisehtoja.  Lisäksi sopimusasiakkaat ovat Fristads Finland Oy:n asiakkaita (ei Fristads Ab:n). Tässä tapauksessa fristads.com-sivusto toimii työkaluna tilausten tekemiselle ja ajantasaisen tiedon vastaanottamiselle tuotteista ja tilauksista. Ehdot, kuten hinnat, toimitustavat jne. voivat siten poiketa yllä olevista ehdoista. Yllä olevat ehdot 1-8 koskevat yksittäisiä asiakkaita, jotka ostavat  verkkokaupan kautta suoraan tuotteita.


10. tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tältä sivulta löydät tietoa siitä missä ja miten käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi. Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerromme sinulle tarkemmin aiheesta.


KUKA ON VASTUUSSA KERÄÄMISTÄMME HENKILÖTIEDOISTA?

Fristads Finland Oy  on vastuussa henkilötiedoistasi, jotka annat ostostesi yhteydessä. Fristads Finland Oy   on vastuussa tietojen oikeellisesta käsittelystä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Fristads Finland Oy
Y-tunnus 0949961-0
Satelliittikatu 5
57210 Savonlinna
Finland


MISSÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI SÄILYTETÄÄN?

Pyrimme siihen, että henkilötietoja käsitellään mahdollisimman paljon Euroopan talousalueella (ETA) ja kaikissa omissa IT-järjestelmissämme, mutta niitä voidaan myös käsitellä ja siirtää ETA:n ulkopuolella. Tällainen siirto tapahtuu vain vastaanottavaan maahan, jolla on riittävä suoja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Jos siirto tapahtuu partnerille palvelua varten Yhdysvaltoihin, se tapahtuu vain yrityksille, jotka kuuluvat niin sanotun ”Privacy Shield” sopimuksen piiriin, joka on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus henkilötietojen suojaamisesta EU:n ja USA:n välillä.


KENELLÄ ON PÄÄSY TIETOIHISI?

Fristads käyttää tietojasi ensisijaisesti velvoitteidemme täyttämiseen sinua kohtaan sekä parantaaksemme kokemustasi verkkokaupassamme. Jotta voimme tarjota palvelujamme ja täyttää velvollisuutemme sinua, asiakasta kohtaan, jaamme henkilötietosi tahoille, jotka voivat riittävän hyvin taata henkilötietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden. Tarjoamme tietoja ja sisältöjä toimittajillemme ja palveluntarjoajillemme, jotka tukevat liiketoimintaamme esimerkiksi tarjoamalla teknisiä infrastruktuuripalveluja (sähköinen kaupankäynti, IT-järjestelmät, CRM ja markkinointijärjestelmät), analysoimme tuotteidemme käyttöä, tuotteiden ostopolkua ja maksutapoja sekä teemme kyselytutkimuksia. Emme koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille, emmekä tule niin tekemään jatkossakaan. Jos Fristadsin omistaja vaihtuu, voimme siirtää sinun tietosi uudelle omistajalle.


KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Säilytämme tietojasi niin kauan, kunnes emme ole velvollisia tarjoamaan sinulle hyvää asiakaskokemusta tai täyttämään velvollisuuksiamme sopimusten mukaisesti. Sinusta saamiamme tietoja (mukaan lukien tiedot ostoihin liittyvistä rahoitustapahtumista) säilytetään sovellettavan lain edellyttämän ajan verran.


MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON?


Oikeus tietoihin

Sinulla on oikeus pyytää tietoja milloin tahansa siitä, mitä henkilötietoja sinusta tallennamme. Ottamalla meihin yhteyttä saat lisätietoa mitä tietoja meillä on sinusta tallennettuna.  

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen korjaamista ja puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Oikeus poistaa tiedot

Sinulla on oikeus pyytää Fristadsia poistamaan henkilötietosi, joita käsittelemme. Tällaisia tilanteita voi olla, kun emme enää tarvitse tietojasi tarkoituksiin, joihin niitä on alun perin kerätty:

  • Jos käsittely perustuu suostumukseesi ja peruutat suostumuksesi

  • Jos tietojasi on kerätty suoramarkkinointiin etkä enää halua vastaanottaa markkinointia meiltä

  • Jos ei ole enää etujesi mukaista säilyttää tietojasi

  • Jos lakisääteisen velvoitteen täyttäminen edellyttää poistamista, on oikeus kieltää suoramarkkinointi. Sinulla on oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista, mukaan lukien profilointianalyysit suoramarkkinointitarkoituksia varten

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista seuraavilla tavoilla:

  • Suoramarkkinointiviesteissä olevien ohjeiden mukaisesti

  • Ilmoittamalla Fristadsin asiakaspalveluun, että et halua enää suoramarkkinointia


Oikeus rajoitettuun tietojen käsittelyyn

Sinulla on oikeus pyytää Fristadsia rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

  • Joissakin tapauksissa sinulla voi olla oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Rajoitus tarkoittaa sitä, että tiedot on merkitty niin, että tulevaisuudessa niitä voidaan käsitellä vain tiettyihin rajoitettuihin tarkoituksiin.

  • Oikeus vanhentuneiden tietojen oikaisuun on silloin, kun rekisteröity katsoo tietojen olevan virheellisiä ja pyytää oikaisua

  • Jos ilmoitat henkilötietosi virheelliseksi virheellisiksi Fristads pidättyy käsittelemästä tällaisia tietoja aikana, jolloin henkilötietojen oikeellisuutta tutkitaan


OTA YHTEYTTÄ – Keneen otan yhteyttä, kun minulla on kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, haluat saada rekisteriotteita, peruuttaa suostumuksesi, kieltäytyä suoramarkkinointi tarkoituksista jne. Voit olla yhteydessä Fristadsin asiakaspalveluun 010 406 9850, asiakaspalvelu@fristads.com


OIKEUS VALITTAA

Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn ja/tai meiltä saamiisi vastauksiin, sinulla on oikeus tehdä valitus kuluttaja-asiamiehelle tai tietosuojavaltuutetun toimistoon.


TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖJEMME PÄIVITYKSET

Tietosuojakäytäntöjemme uusin versio on aina saatavilla verkkosivustollamme. Ilmoitamme myös mikäli käytännöissä tapahtuu merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat tapaa, jolla tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi.


KUN TEET OSTOKSIA

Kuinka käsittelemme henkilötietojasi?

Käytämme meillä sinusta olevia tietoja tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Jotta voimme luoda räätälöityjä tuotteita, jotka ovat yksilöllisiä ja merkityksellisiä sinulle, käytämme tietojasi, kiinnostuksen kohteitasi ja vastauksiasi keräämiemme tietojemme perusteella.

Käsittelemme tietoja analysoimalla ostomalleja, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivumme kanssa, esimerkiksi mistä tuotteista olet kiinnostunut jne. Tämä antaa mahdollisuuden käyttökokemuksen parantamiseen verkkovierailusi aikana sekä mahdollisuuden meille tehdä mahdollisimman merkityksellistä viestintää sinulle.

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme täydentää ostoksiasi ja toimituksiasi, tarjota erilaisia maksuratkaisuja, lähettää ilmoituksia toimituksista tekstiviestillä, sähköpostilla tai postilla, hallita palautuksia, hallita käyttäjätiliäsi verkkoalustoillamme ja tarjota sinulle henkilökohtaista palvelua.

Voimme myös tehdä kokemuksestasi sujuvamman esimerkiksi täyttämällä rekisteritietosi automaattisesti (esim. ammattisi), jos olet jo tiedot syöttänyt toisessa asiayhteydessä ja jos tietosi löytyvät CRM-järjestelmästämme.

Voimme käyttää sinua koskevia tietoja verkkokauppamme kehittämiseen, testaamiseen ja parantamiseen muun muassa tekemällä kyselyjä ja parantamalla asiakaskokemusta ja testaamalla uusia malleja.

Käytämme sinua koskevia tietoja markkinointiviestinnän ja tarjousten lähettämiseen, kilpailujen voittajien ilmoittamiseen, tuotteista ja uutisista viestimiseen, käytäntöjemme ja ehtojemme ilmoittamiseen.

Kun olet meihin yhteydessä, käytämme antamiasi tietoja, jotta voimme vastata kaikkiin toimituksiin ja tilauksiin liittyviin kysymyksiin.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarvetta yllä olevien toteuttamiseksi tai niin kauan kuin laki vaatii. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan.


MINKÄLAISIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Keräämme henkilökohtaisia tietojasi, jotka annat meille tilauksen yhteydessä, osallistut kilpailuun tai täytät jollekin muulle lomakkeelle. Esimerkiksi Fristadsin tuotteita ostaessasi voimme kerätä sinusta tietoja kuten nimi, asiakasnumero, osoite, sähköpostiosoite, sosiaaliturvatunnus, puhelinnumero, tilaustiedot, maksutiedot, -historia, tehdyt ostokset, ostoshistoria, digitaalisten alustojemme käyttö (selailu alustalla) ja vastauksesi markkinointiin. Voimme myös kerätä tiettyjä henkilötietoja ulkopuolisilta kumppaneilta, kuten julkisista rekistereistä osoitetietoja ja luottolaitosten, pankkien tai luottotietoja ilmoittavien yritysten luottotietoja.


MARKKINOINTI

Kuinka käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin?

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi voidaksemme lähettää sinulle räätälöityjä tarjouksia juuri sinun tarpeisiin ja kiinnostuksen  kohteisiin, ajantasaista markkinointitietoa, tärkeitä tiedotteita, asiakaskyselyjä, kutsuja sähköpostitse, tekstiviestinä, puhelimitse ja postitse.

Hyvän ostokokemuksen tueksi annamme sinulle asiankuuluvaa tietoa, tuotesuosituksia ja muistutamme ostoskorissa olevista, ostamattomista tuotteista. Kaikki tämä perustuu aikaisempiin ostoihisi, selailuhistoriaasi ja antamiisi tietoihin.


Minkälaisia henkilötietoja käsittelemme markkinointitarkoituksiin?

Käsittelemme tietoja kuten yhteystiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postinumero, vaatekoot, tuotteet, mainokset ja sisältö, joita klikkaat, ostohistoriasi, käyttäytymistiedot, navigointi ja klikkaukset verkkosivuilla ja muilla digitaalisilla kanavilla ja vastaukset markkinointipostituksiin.

KUKA VOI KÄYTTÄÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?

Tietoja kolmansille osapuolille tarjotaan vain markkinointiin ja viestintään liittyvien palvelujen tarjoamiseksi, toisin sanoen mediatoimistolle, tekniselle toimittajalle, fyysisen tai digitaalisen suoramarkkinoinnin jakeluun.

Emme koskaan myy tai jaa tietojasi kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta

Keräämme, tallennamme, käytämme ja jaamme tietoja, joita meillä on käytössä alla olevalla tavalla:

  • Suostumuksesi mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun

  • Siinä määrin kuin on tarpeen, jotta voimme täyttää oikeudelliset velvollisuutemme

  • Siinä määrin kuin on tarpeellista, oikeudellisten etujemme turvaamiseksi tarjota turvallista, ammattitaitoista, suojattua ja asiaankuuluvaa palvelua käyttäjille ja kumppaneillemme, elleivät nämä intressit ole ristiriidassa sinun etujen tai perusoikeuksien ja -vapauksien kanssa



OIKEUS KIELTÄYTYÄ MARKKINOINTITOIMEPITEISTÄ

Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi ja peruuttaa suostumuksesi.

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista seuraavilla tavoilla:

  • Noudattamalla ohjeita markkinointiviesteissä

  • Ilmoittamalla halustasi kieltäytyä markkinointiviesteistä Fristadsin asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@fristads.com


KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Säilytämme tietojasi suoramarkkinoinnissa niin kauan kunnes ilmoitat, ettet halua enää suoramarkkinointia Fristadsilta. Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköposteja viimeisen vuoden aikana. Poistamme passiivisia sähköpostiosoitteita rekisteristämme.


ASIAKASPALVELU JA HALLINTO

Miksi käytämme tietojasi asiakaspalvelussamme?

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi kysymyksiisi, tilausten tekemiseen, tuotteisiin liittyviin asioihin, tukeen, joka tapahtuu sähköpostin, chatin, puhelimen ja sosiaalisen median kautta, sekä palautusten, reklamaatioiden tai muiden asiakaskysymysten käsittelyyn. Meidän on myös pystyttävä ottamaan sinuun yhteyttä, jos tilauksesi toimittamisessa on ongelmia.


Minkälaisia henkilötietoja käsittelemme asiakaspalvelussa?


Käsittelemme kaikki antamasi tiedot, mukaan lukien seuraavat tiedot: yhteystiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksutiedot, maksuhistoria, luottokelpoisuus, tilaustiedot, tilaushistoria, kokotiedot, huomautukset ja mahdolliset toimenpiteet, milloin ja miten markkinointiviestintää on tapahtunut, kuten verkkosivukäynnit ja klikkaukset, kaikki asiakassuhteeseen liittyvä kirjeenvaihto.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta?

Käsittelemme henkilötietojasi Fristadsin oikeuksien ja velvollisuuksien turvaamiseksi, jotta pystymme hallinnoimaan ja täydentämään tilauksiasi, ostoksiasi, toimituksiasi sekä lähettämään tietoa tilauksistasi tekstiviestillä, sähköpostitse tai postilla, hallitsemaan palautuksia ja hallinnoimaan käyttäjätiliäsi verkkoalustallamme, jotta verkkokokemus olisi mahdollisimman hyvä.


Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan, kunnes laki ei sitä enää meiltä velvoita tai kun pyydät meitä poistamaan tietosi, mikäli se ei ole ristiriidassa muiden tekijöiden kanssa (esim. tilauksen toimittaminen).  EU:n tietosuoja-asetuksen mukaan emme saa myöskään säilyttää tietoja, jotka eivät enää ole meille tarpeellisia.



KILPAILUT

Kuinka käytämme henkilötietojasi kilpailujen yhteydessä?

Käsittelemme tietojasi, kun osallistut kilpailuihin. Henkilökohtaisia tietojasi käytetään, jotta Fristads voi ottaa yhteyttä kilpailuun osallistujiin ennen tapahtuman alkua, sen aikana ja sen jälkeen.


Minkälaisia tietoja käsittelemme kilpailujen yhteydessä?

Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kokotiedot sekä jos tarvetta sosiaaliturvatunnus, jotka olet antanut kilpailun aikana.

Kuka voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi kilpailujen yhteydessä?

Tietoja kolmansille osapuolille tarjotaan vain yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi, esimerkiksi kuljetusyrityksille ja mahdollisille kilpailun kumppaneille toimittamaan palkintoja.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta kilpailun yhteydessä?

Kun osallistut Fristadsin järjestämään kilpailuun, henkilötietojesi käsittely perustuu kilpailuun osallistumiseen. Samalla kun ilmoittaudut kilpailuun, suostut henkilötietojen käsittelyyn. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.


Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietoja markkinointirekisterissä niin kauan kunnes peruutat suostumuksesi.




KEHITYS- JA PARANNUSTYÖ

Miten käytämme tietojasi kehitystyössä?

Käytämme tietoja kaikkien palvelujemme, tuotteidemme ja järjestelmiemme arvioimiseksi, kehittämiseksi ja parantamiseksi asiakkaillemme. Tämän vuoksi emme analysoi tietojasi henkilökohtaisella tasolla, vaan kaikki tietojenkäsittely tapahtuu nimettömillä henkilötiedoilla.Tähän sisältyy analysointia, jonka avulla voimme tehdä palveluista entistäkin parempia ja käyttäjäystävällisempiä. Voimme esimerkiksi mukauttaa käyttöliittymää tiedonkulun yksinkertaistamiseksi. Voimme myös yleisesti tunnistaa asiakkaidemme käyttämät digitaaliset kanavat ja parantaa niiden kautta järjestelmää.Analyysiä käytetään myös ostojen määrän, varastojen ja toimitussuunnitelmien ja kapasiteetin ennustamiseen. Tämän lisäksi käytämme tietoja tuotevalikoimamme jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen.


Minkälaisia henkilötietoja käsittelemme?

Jos olet antanut meille alla olevat tiedot, käsittelemme niitä:

Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asiakasnumero, käyttäytymistiedot verkossa, esim. klikkaukset, sähköpostihistoria.


Jos olet ostanut Fristadsilta, käsittelemme seuraavia tietoja:

tilaushistoria, toimitustiedot, maksuhistoria.


Käsittelemme myös seuraavia eväisteisiin liittyviä henkilökohtaisia tietoja:

Sivuston klikkaushistoria, navigointihistoria, toiminta markkinointimateriaalien suhteen, kuten klikkaukset ja viestien avaukset.


Kuka käyttää tietojasi kehitystarkoituksiin?

Analysoimme asiakkaidemme verkkokäyttäytymistä yleisellä tasolla verkkosivustoanalyysejä tekevien yritysten kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Google Adwords, Hotjar, Facebook-seurantapikselit. Käyttämällä näitä palveluja voimme parantaa ostokokemustasi ja mukauttaa viestintäämme.


Mikä on oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle kehitystarpeisiin?

Henkilötietojesi käyttäminen kehitystarpeisiin on lain ja oikeuden mukaista.


Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi  niin kauan, kunnes  pyydät meitä poistamaan tietosi?


EVÄSTEET

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ja se haetaan myöhempien käyntiesi aikana. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt myös evästeet.

Miten käytämme evästeitä?

Fristadsin verkkokauppa käyttää evästeitä muun muassa ostoskorin sisällön käsittelemiseen. Jos evästeet on estetty, et voi tehdä ostoksia verkkokaupassa, sillä ostoskori ”unohtaa” sisältönsä jokaisen uuden sivulatauksen yhteydessä. Jos et halua, että evästeet tallennetaan ostoksiasi tehdessä, voit tehdä ostoksia avaamalla ns. Incognito-ikkunan selaimessa ja tehdä siinä ostoksia. Siten kaikki evästeet poistuvat automaattisesti, kun selain suljetaan. Käytämme evästeitä myös tilastointia varten, jotta voimme nähdä mitä artikkeleita kävijät katselevat. Näin voimme tarjota automaattisia tuotesuosituksia kävijöillemme.

Ostoskorissa olevien evästeiden lisäksi istuntokohtaisia evästeitä käytetään myös muistamaan kirjautumistunnuksia ja asetukset, kuten esim. kielivalinta, maa, yritys-/ kuluttaja-asiakas. Näin sinun ei tarvitse tehdä samaa valintaa joka kerta uudelleen, kun vierailet sivuilla. Sivuston ponnahdusikkunat voivat myös käyttää evästeitä, jotta näet ponnahdusikkunan vain kerran.

Käytämme Google Analyticsiä, Google Tag Manageria ja Adwordsia, jotka myös käyttävät evästeitä. Tarkoituksena on saada ymmärrys siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa. Tämäntyyppiset evästeet eivät sisällä sellaisia tietoja, jotka tunnistaisivat henkilöllisyytesi.

Sosiaalisen median linkit, kuten LinkedInin ja Facebookin painikkeet lukevat onko evästeitä asennettu aikaisemmilla vierailukerroilla. Analyysipalvelu Hotjar asettaa evästeitä, jotta voimme analysoida asiakaskokemusta verkkosivuilla sekä optimoida ja parantaa sitä. Verkkokaupassa on myös chat-toiminto, joka tallentaa evästeitä henkilökohtaisen palvelun tarjoamiseksi ja analysoimiseksi. Kun täytät lomakkeen tai vastaavan Fristadsin verkkosivustolla tai sosiaalisessa mediassa, eväste sijoitetaan markkinointityökalumme kautta, jotta saat ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen palvelun. Käytämme myös kolmannen osapuolen seurantaevästeitä voidaksemme näyttää sinulle osuvia mainoksia Fristadsin tuotteista muilla verkkosivustoilla / muilla kanavilla.


Minkälaisia henkilötietoja käsittelemme?

Yhdistämme evästekoodisi henkilötietoihisi, jotka olemme keränneet sinusta, vain tapauksissa, joissa tietoja on järjestelmiimme kerätty.


Kuka voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi?

Tietoja kolmansille osapuolille tarjotaan vain yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi. Käytämme analyysityökalua tilastojen keräämistä varten, jotta voimme optimoida verkkosivustoamme paremmaksi ja toimittaa kohdennettua markkinointimateriaalia.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen perusta?

Yhdistämme evästeen henkilötietoihisi vain jos olet kirjautunut sisään tilillesi, tilannut uutiskirjeitä tai olet muuten antanut suostumuksen, joka täyttää laillisen oikeutemme käyttää tietojasi sivustolla vieraillessasi parantaaksemme kävijäkokemustasi ja kohdentaaksemme mainontaa.


Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Fristads ei tallenna henkilökohtaisia tietojasi evästeisiin. Voit selaimesi avulla poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi. Ohjeet evästeiden käyttämiseen ja poistamiseen selaimestasi löydät ohje-kohdasta. Voit poistaa evästeet käytöstä tai halutessasi voit saada lisätietoja, kun uusi eväste lähetetään tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi.

HUOM: Jos poistat evästeet käytöstä, et voi hyödyntää kaikkia ominaisuuksia. Esimerkiksi tuotteen lisääminen ostoskoriin verkkokaupassa on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.



TIEDONKERÄYSPALVELUT

Mitä tietoja käytämme tietojen keräämiseen?

Fristads käyttää erilaisia kolmansien osapuolien tiedonkeräyspalveluja viestintään ja markkinointiin, jotka mahdollistavat sisällön mukauttamisen sinun sinulle. Alla on lueteltu palvelut, jotka ovat käytössä tai liitetty Fristads.com-sivustoon ja verkkokauppoihin. Voit myös alta lukea mitä tietoja palvelu kerää ja tallentaa.


Google Adwords

Adwords on Googlen hakumarkkinoinnin työkalu, jota käytämme verkkomainonnassa. Esimerkiksi kun haet Fristadsia Googlen hakupalveluista, näet mainoksemme. Jos klikkaat sitä, se vie sinut Fristads-verkkokauppaan. Tässä esimerkissä selaimesi asentaa evästeet, jotka seuraavat klikkauksia. Tiedot poistuvat, kun poistat selaimesi evästehistorian. Tiedot, joita tämä eväste käyttää linkitetään myös Google Analytics -palveluun, jota käytämme digitaalisen markkinoinnin seurantaan. Jos päätät ostaa tuotteen tämän tyyppisen avainsana-haun kautta, se jättää jäljen myös Google Analyticsiin.


Google Analytics

Google Analytics mittaa ja analysoi verkkosivustollamme ja verkkokaupassamme fristads.com tapahtuvaa toimintaa, kuten ostamista, vierailtuja sivuja ja käyttäytymishistoriaa. Google Analytics seuraa evästeitä käyttäjien toiminnan seuraamiseksi. Google Analyticsiä käytetään parantamaan asiakkaidemme kokemuksia ja mittaamaan markkinoinnin tuloksia. Näitä ovat hakumarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat ja kampanjat, jotka on luotu ulkoisille verkkopalveluille, kuten Google Adwordsille.   

Vierailijat voivat poistaa Googlen evästeiden käytön (Google ”opt-out”) siirtymällä http://www.google.com/privacy/ads.


Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Linkedin

Käytämme sosiaalisen median kanavia ylläpitääksemme asiakassuhteita nykyisten asiakkaiden kanssa sekä hankkimaan uusia potentiaalisia asiakkaita. Tällaiset toimenpiteet voivat olla kampanjoita, jotka on suunnattu tietylle kohderyhmälle, jonka uskomme olevan kiinnostunut meidän tuotteistamme. Jokainen palvelu käyttää omaa seuranta pikseliä, joka on asennettu verkkokaupan lähdekoodiin. Seurantapikseliä voidaan kuvata pieneksi ohjelmaksi, joka seuraa käyttäjää esimerkiksi Facebookissa tietyn kampanjan kautta verkkosivuillemme saapuneita kävijöitä. Tämän tyyppinen seuranta auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja tarjoamaan asiaankuuluvaa sisältöä kullekin kanavalle.

Samanlaista seurantapikseliä käytetään markkinointitoimenpiteiden taloudellisen kannattavuuden seurantaan. Toisin sanoen tämän tyyppisellä pikselillä näemme, kuinka monta ostavaa asiakasta olemme saaneet kampanjan myötä jne.


Hotjar

Hotjar on työkalu, jonka avulla selvitämme mitkä osat verkkosivuistamme kiinnostavat ihmisiä eniten. Hotjar antaa meille mahdollisuuden nähdä ns. lämpökarttoja, joiden avulla näemme mitkä osat sivusta ovat kävijälle mielenkiintoisimmat. Lisäksi Hotjar tarjoaa mallintamisvideoita käyttäjien toiminnasta sivuilla, joita haluamme seurata. Näiden tietojen avulla pystymme rakentamaan parempia verkkosivuja käyttökokemukseen perustuen, kun tiedämme mikä sisältö käyttäjiä kiinnostaa eniten.


CRM

Hubspot on CRM-järjestelmä, johon tallennamme tietoa asiakkaistamme – nykyisistä ja uusista potentiaalisista. Tallennamme tietoa kuten yrityksen nimi, yhteystiedot ja ostotiedot. Myyntiorganisaatiomme käyttää näitä tietoja myynnin tukena.


Parannettu käyttökokemus

Opimme jatkuvasti lisää asiakkaistamme yllä mainittujen analyyttisten työkalujen avulla. Tavoitteenamme on tarjota aina merkityksellistä sisältöä ja siksi haluamme tarjota sinua, yritystäsi tai ammattialaasi kiinnostavaa tietoa. Näiden tietojen avulla voimme räätälöidä verkkokauppakäyntejä vastaamaan odotuksiasi. Yksinkertainen esimerkki tästä on tapaus, jossa verkkosivun sisältö voi muuttua toimialallesi sopivaksi: verkkokauppa voi näyttää rakennusalan ihmisille mukautetun verkkokauppasisällön sen sijaan että tarvitsisi selata tuotteita eri segmenteistä.



PÄIVÄYS

Tämä tietosuojakäytäntö on viimeksi päivitetty 10.2.2021